Domin Mónika

Az Access Consciousness® egy rendszer, valójában azt jelenti: Hozzáférés a Tudatossághoz. Számtalan eszköze közül  az  egyik alap az Access Bars® kezelés.  Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, mely segít lecsendesíteni az elmét. Gary Douglas nevéhez kötődik ő indította el a 90-es évek elején. Azóta világméretűvé nőtte ki magát, 173 országban több mint tízezer facilitátor működteti és gyakorolja.  Ez egy módszer, eszköztár, ami megkönnyíti a felgyorsult világunkban az életet és azonnali megoldásokat, számtalan új lehetőségeket hozhat. Segít a befogadásban.  

Terepautaként sokféle egyéni és csoportos módszert képviseltem és tanítottam az elmúlt húsz évben. Accessben nekem különösen tetszik, hogy itt nem kell semmit tenned, nem kell a problémádat kibeszélned, elegendő a személyes jelenléted, és a befogadásra való hajlamod. A vendégeim is nagyon szeretik, egyszerű, gyors és a mai rohanó világhoz jól illeszkedik. 

Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb. Egy teljesen új nézőpontot tanít meg, amellyel játszi könnyedséggel tudod megteremteni azt az életet, amit valóban szeretnél élni.

ACCESS BARS®

Access Bars® kezelések

A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet. 

Ha  megtelt  számítógépünk, törölnünk kell fájlokat, hogy felszabaduljanak a tárterek az új dolgok befogadására.  Valójában ez történik itt is, a tudatalatti információihoz hozzáférve ürítjük azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak minket.

Miben segít, mire jó? Az Access Bars® kezelés hatással van a:

Új lehetőségek megoldások teremtődnek minden olyan helyzetre is, amelyről azt gondoltad, hogy már nem tudod megváltoztatni.

Nézd meg ezt az utolsó videót is, amiben Dr. Jeffrey Fannin kutató beszél a Bars hatására az agyban végbemenő változásokról.

Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?

Mi van, ha  nemcsak élni szeretnél, hanem önmagadként létezni?!

ACCESS BARS®

Access Bars® tanfolyamok

Egy nap, egy tanfolyam ami kitart egy életen át, mutatva az utat! Mi lenne, ha megtanulnál egy módszert, ami segít feloldani stresszt, a korlátozó gondolatokat, és kaput nyit egy könnyedebb, nagyszerűbb valóság felé?

Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, vagy speciális tudás, bárki, aki hívást érez erre elvégezheti a tanfolyamot.

Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést, kettőt adsz és kettőt kapsz, amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a fej pontjain  bárok, hogyan kell Bars® kezelést adni. A kezelés lépésein túl háromféle Access testkezelést és az alapeszközök használatát is elsajátítjuk. Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat. A képzés befejeztével oklevelet adok és Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe, és másokat is  kezelhetsz. 

Tudod-e,  hogy ha 3 különböző facilitátornál Access Bars® tanfolyamot végzel és befizeted az éves licence díjat az access rendszerébe, akkor te magad is facilitátorrá válhatsz és oktatásra is jogosult leszel?  

Most van itt az idő arra, hogy válaszd? 

Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az éltedbe, ha elsajátítod az Access Bars® alapjait.

ACCESS BARS®

Access Bars® árak

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld az Access Bars kezelést, cserét, vagy akár tanfolyamra érkeznél, akkor az alábbi árlista alapján választhatsz magadnak. Tájékoztatlak, hogy a tanfolyam árait az Access Consciousness® központilag határozza meg. Ez az összeg, amelyet elköltesz egy-egy kezelés alkalmával valódi befektetés Önmagadba, hogy könnyedebbé varázsold saját és családod életét.

a kezelés ára

Az Access Bars® kezelés ára 22.000 forint/ óra Tudatosság coaching access Bars kezeléssel együtt 30.000 forint/90 perc.

csereklub ára

Az Access Bars® csereklubokon új vendégek is kipróbálhatják 11.000 forint, a kezelőknek 5000 forint

tanfolyamok ára

18 éves kor fölött: 108.000 Ftismétlőknek és 16-18 éveseknek: 54.000 Ft15 éves korig ingyenes, ha fizető felnőtt résztvevővel érkeznek.

ACCESS BARS®

Access Bars® tanfolyam csak gyerekeknek

Milyen ajándék lehetne, ha a gyermeked már most megtanulná az eszközök használatát és eszerint élne? Ez egy csodás kezdeményezés, ahol 10-15 éves korig csak gyermekeknek külön is tartok tanfolyamot, maximum  tíz személlyel, szülői jelenlét nélkül, amelynek csak minimális önköltségi ára van.

Milyen varázslat lenne a családnak, az iskolának a környezetnek, a világunknak, ha így élnénk és teremtenénk az életünk? Hogy lehet még ennél is jobb?

ACCESS BARS®

Gyakran Feltett Kérdések

Ez egy kifejezés, a fej területén található sávok és pontok összességét jelöli.  A kezelés folyamán ezek a sávok és pontok vannak gyengéden érintve, ezáltal fellazul a mögöttes tartalom, kikulcsolódnak a blokkok és régi energiák, helyet adva az új dolgok befogadására.  Bár a fejen dolgozunk, de az egész testünkre hatással van. 

Ha  megtelt a számítógépünk, törölnünk kell fájlokat, hogy felszabaduljanak a tárterek az új dolgok befogadására.  Valójában ez történik itt is, a tudatalatti információihoz hozzáférve ürítjük azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak minket.
A kezelés alatt meditációs zene nem javasolt. A TV nézés igen, mert pl. egy vámpíros film, amit normál esetben meg sem néznél, felhoz a tudatalattidból olyan témát amit a kezelés alatt el is tudsz engedni.  

Mindenkinél más és más az érzet. Van, hogy szúr, fáj, hideg, meleg, vagy netán semmi érzeted nincs ez mind helyénvaló. Van olyan vendégem aki 5 perc után bealszik, jókat horkol közben és felébred kisimulva egy óra múltán. Van aki végig beszélgeti a kezelést, kérdez, érdeklődik, bármi lehet.
A fej pontok érintésének ereje is mindenkinél más. Van olyan vendégem, akinek a pontok érintése kezdetben fájdalmat okozott, majd a gyakorisággal megszűnt. Ez a mottóm:  „Csak az ellenállás fáj! „

A kezelés hatása mindenkinél más. 

Egy kedves vendégem az első bars kezelése után könnyeden felkelt a kényelmes masszázs ágyról és ezt mondta: :
„ Isteni volt, ez olyan, mint egy Agymosás!”

A Bars kezelés a befogadásról szól. Bárki kaphat kezelést, aki választja, és nyitott rá.
Gary Duglas az Access Consciousness® alapítója. Felmérésük  szerint egyetlen Bars kezelés 87%-ban tud stressz mentesíteni: Szerinted kinek van erre igénye?
Mivel a bars kezelés az összes életterületeinket lefedi, így mindenkinek jó, gyerek, felnőtt, idős, problémás helyzetek alternatív megoldása lehet, mellékhatások nélkül. 

Bárki, a szó szoros értelmében, aki Bars kezelői tanfolyamot végzett, és elsajátította a fejpontok és sávok ismeretét. Az egy napos Bars tanfolyamon a technikán kívül számos más szóbeli eszközöket is kapsz.
Általában azokhoz megyünk kezelésre akik szimpatikusok nekünk. De mi van akkor, ha valaki nem szimpatikus nekünk, és tőle kapunk kezelést? Ez furi, mert olyan energiákat szólíthat meg bennünk az együttes munka, amit valójában önmagunkban is megvan és takargattunk. Ha zavar mások személyiségében valami, az  tudat alatt bennünk is ott van, csak a szőnyeg alá söpörve. Gyerektől bars kezelést kapni csodás ajándék, emlékeztet arra milyen a gyerekkori szabadság, lazaság. Próbáld ki!

Bars kezelők szervezetten egymás között is gyakorolni szoktunk, bars csere klub formában. Lehetőség van külsősöknek is kapcsolódni hozzánk, kipróbálni a kezelést kedvezményes áron. Ha többen összejövünk, hatványozódnak az energiák. Ezek klassz vidám események jól szórakozunk, miközben befogadunk. 

 IGEEEN! Részese vagyok egy kezdeményezésnek, 6-15 éves korú gyerekeknek tartottunk tanfolyamot a facilitátor társainkkal, fantasztikus visszajelzéseket adtak a szülök, már a tanfolyam utáni első pár napban. Az furi, mikor szülőként beleragadunk egy élethelyzetbe, és a gyerek segít ki a kérdéseivel: Anyaaa, mi más lehetséges itt most? 

Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes a Bars tanfolyam elvégzése, ha egy fizető felnőttel érkezik!  

Attól függ ki adja és kinek. Ami a felnőtteknek általában egy óra, az a  gyermekek harmad idő alatt megvan. Nekik kevesebb rögzített nézőpontjuk van még a világ dolgairól, általában 20 perc elég. Gyerekekkel barst cserélni maga a csoda. 

Igen, lehet. A pocaklakók is szeretik ezt anyuka érzi. Segíthet a várandósság idején a befogadásban, a nehézségek elhárításában,  a születési időszakban. Olyan anyukák, akik bars kezelést kaptak babavárás időszakában mesélik, hogy könnyedebb a szülés és a gyermek születése után is könnyedebben kezelhető, kevesebb a probléma vele. 

Nincs protokoll erről, mindenkinek más.  A vendégek általában egy konkrét problémával érkeznek, addig kezelődnek amíg meg nem oldódik a helyzet. A kezelés gyakorisága függ attól mi a téma, milyen régóta cipeli, mennyire befogadó a változásra… hetente, kéthetente 1x.  Akik rendszeresen kapnak bars kezelést arról számolnak be, hogy könnyedebbé, jobbá  vált az életük. 

Kezelőként én szeretem, ha heti 2-3x kapok, begyorsítja a változást, összeszedettséget ad, jobban tudok fókuszálni, könnyedebben és örömtelibben történnek a mindennapi dolgok. 

NEM árthat, de légy  körültekintő!  Ha olyan vendég érkezik, aki mentális vagy pszichés problémákkal küszködik, nagyon fontos hogy kezelőként légy éber, neki hozzájárulás e az életéhez hogy kezeled?
Hozzám jött már úgy vendég, hogy nem kezelést kapott, hanem szóbeli facilitálást. Mi teremt többet? 

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami által bármit meg tud változtatni. 

Vannak olyan fizikai betegségek, amely egyetlen Bars kezelés alatt képes megváltozni. 

Sokan használták már a Barst az Access Consciousness más eszközeivel orvosi felügyelet mellett arra, hogy mások számára gyógyíthatatlan betegségeket tüntessenek el, és sikerült is nekik.

FONTOS: Betegség estén … Mi nem gyógyítunk és minden esetben javasolt a hagyományos orvoslás és orvosi kezelések mellett alkalmazni az Access eszközeit és kezeléseit. 

Ami mindkettőtöknek kényelmes. A leggyakoribb a masszázs ágyon való munka, de lehet strandon, napozó ágyon, talajon, ülve, fekve, TV nézve.

FONTOS !  Mi nem gyógyítunk és minden esetben javasolt a hagyományos orvoslás és orvosi kezelések mellett alkalmazni az Access eszközeit és kezeléseit.