Domin Mónika

ACCESS TESTKEZELÉSEK

Tudtad, hogy a testednek is van tudatossága?

A test szeretne szép ruhákba járni, jókat enni, wellness élményeket kapni, kirándulni, sportolni, jókat szexelni, és minden földi jót ő kér igazán.  

A Test minden információt tárol, amit eddig megéltél az életeid során eddig a pillanatig, és mint testtudatosság azt közli is veled. Milyen formában?  Pici apró jelzésekkel… aztán ha nem veszzük észre akkor akár baleset, betegség, veszteség formájában is taníthat minket. A betegség  valójában egy információs üzenet, jelzi hol vagyunk elakadva az életben, és arra kér, hogy változtassunk. 

Mi lenne ha megtanulnánk a testünkkel kommunikálni, és vele együtt teremteni mindazt amire vágyik?

A bolygó szépségét, élvezetét és csodáját a testünkön át kapjuk meg és érzékeljük.
Mi van, ha a testünk belépési pont az univerzum minden csodájához?

A TESTED TUDJA MIRE VAN SZÜKSÉGE ! HALLGATSZ RÁ ?

Az Access egyik leghatékonyabb kézrátételes kezelési folyamata. Tudtad, hogy 20-30 kezelést kapva, az egész testszerkezeted megváltozhat? Az MTVSS dinamikusan támogatja az immunrendszer működését, egész testet egyensúlyba helyezi, súlyos testi elváltozásokat kulcsol ki , valójában újra írja a tested tervrajzát.

Mások útjai, fájdalmai és valósága Biomimetikus és Biomimetrikus mimikrijének feloldása megsemmisítése eloszlatása. 

 

 

Hányszor kaptad rajta magad, hogy pont olyan szokásaid vannak, mint anyukádnak, vagy pont úgy nézel ki, mint ő.   Vagy pont olyan pasit választasz partnerként mint apukád? Hajlamosak vagyunk átvenni mások szokásait, nézőpontjait, szeretnénk megérteni a folyamatait, és ezért megteszünk sok mindent. Ez olyan mint egy ruha, ami nem a te méreted, mégis magadra erőszakolod, hogy érezd milyen benne lenni. Ebben a kezelésben feloldjuk és eloszlatjuk, hogy lehetőséged legyen önmagadként létezni.  

A hegesedések feloldásának egyik leghatékonyabb eszköze. Feloldja a traumát, így a test visszatérhet a természetes állapotába. 

Születésünk óta itt élünk a Földön. A Föld táplál minket, erőt, képességeket, életet,  gazdagságot, földelést, mindent ő ad, amire nekünk szükségünk van a létezéshez.  

Milyen lenne az életed, ha újra egységben lennél önmagaddal, a földdel? Milyen hozzájárulás lehetünk mi a Földnek és milyen hozzájárulást fogadhatunk be a Földtől?

feltöltés alatt

feltöltés alatt

feltöltés alatt

Ára

Az Access testkezelés ára 20.000 forint/ óra.

Gyakoriság

Gyakorisága egyénenként változó.  A testünk tudja és érzi mire van szüksége. Van hogy naponta, akár heti rendszerességgel  javasolt a kezelés.