Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars tanfolyam /party nap Domin Mónikával

július 16, 2022 @ 9:00 de. - 5:00 du.

Ingyenes - 70.000Ft
Mi lenne, ha ezt a nyári napod arra szánnád, hogy belekóstolj egy olyan módszer megismerésébe, aminek a használatával könnyíteni tudsz az eddigi életformádon. A mindennapok nehézségeinek megoldásában egy tuti útmutató, hogy stresszmetesebb, boldogabb és könnyedebb napokat élj meg.
Ha mázlink lesz és jó idő igérkezik, a családi házunk kertjében tartjuk a tanfolyamot, garantált party hangulatban:))
Az én küldetésem egyike, hogy minél több gyermeknek is megtanítsam az eszközök használatát, hogy segítse őket a tanulásban a beilleszkedésben az élet különböző helyzeteit könnyedebben megoldják. Tudod e, hogy egy fizető felnőttel 15 éves korig a gyermek ingyenesen részt vehet a képzésen? Micsoda hozzájárulás ez szülőknek, gyerekeknek egyaránt.
Az Access Bars®nemzetközi rendszere segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb. Egy teljesen új szemléletre vezet rá, amit elsajátíthatsz és játszi könnyedséggel tudod megteremteni azt az életet, amit valóban szeretnél élni.
A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet.
Hogy mire számíthatsz?
Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést (kettőt adsz és kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni. A mai napon nem csak a kezelés lépéseit sajátíthatod el, hanem háromféle Access testkezelést is.
Megtanulod az Access Consciousness® alapeszközeinek a használatát.
Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat.
A képzés befejeztével nemzetközi Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe, oklevelet kapsz.
Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?
Javaslom nézd meg, 3 perces videó, Dr.Dain Heer az Access Consciousness társalapítója beszél a Bars® kezelésről. A fogaskerékre kattintva választhatsz magyar feliratot:
https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc
Szeretettel várlak
2022. július 16. szombat 09:00-17:00
Helyszín: 1223 Budapest, Jókai Mór utca 19/A Kendervár
Befektetés Önmagadba
18 éves kor fölött: 70000 Ft
Aki már végzett tanfolyamot és ismétel 50% kedvezménnyel teheti 35000 Ft.
15 éves korig a gyerekeknek ingyenes a tanfolyam, ha fizetős felnőtt résztvevővel érkeznek.
16-18 éves korig a tanfolyam 35000 forint.
Most van itt az idő arra, hogy válaszd? Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az éltedbe, ha elsajátítod az Access Bars® módszerét?
Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az adatokat:
https://docs.google.com/…/13p53wk1UXHdZaGCjFjE6ENs…/edit
Szeretettel várlak egy vidám, örömteli tanfolyamra
Domin Mónika 06702150223
Access Bars®kezelő és Facilitátor Testkezelő

Részletek

Dátum:
július 16, 2022
Időpont:
9:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
Ingyenes - 70.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,

Helyszín

1223 Budapest, Jókai Mó rutca 19/A