Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars Tanfolyam: Tanuld meg velünk egy nap alatt Mónika &Nicoleta

november 27, 2022 @ 9:30 de. - 5:30 du.

Ingyenes - $70.000
Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaid sűrűjében?
Invitálunk egy olyan tanfolyami napra, ahol egy életre szóló útmutató eszközöket kapsz, hogyan tudod a mindennapjaid és ezáltal a családod és környezeted életét is könnyedebbé tenni.
Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb. Egy új nézőpontot tanít meg, amire ha ráérzel és szokásoddá teszed a módszer használatát könnyedebben tudod kezelni a saját dolgaid, a mindennapok nehézségeit.
A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet. Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, vagy speciális tudás, bárki, aki hívást érez erre elvégezheti a tanfolyamot.
Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést (kettőt adsz és kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni. Mindenki alkalmas rá, aki hívást érez erre. Megtanulod az Access Consciousness® alapeszközeinek a használatát, három testkezelési formát.
Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat.
A képzés befejeztével Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe, és már kezdődhet a varázslás :))
Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?
Javaslom nézd meg, 3 perces videó, mit adhat neked az access bars kezelés? A fogaskerékre kattintva választhatsz magyar feliratot:
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw
Időpont: 2022. nov.27 vasárnap 09:30-17:30
Helyszín: 1021Budapest, Budakeszi ut 49 D. földszint 1.
Befektetés Önmagadba
18 éves kor fölött: 70.000 Ft
Aki már végzett tanfolyamot és ismétel 35.000 Ft
15 éves korig a gyerekeknek ingyenes a workshop, ha felnőtt résztvevővel érkeznek, 16-18 éves korig a tanfolyam 35.000 forint.
Kedves szülők – gyerekek, access bars ismétlők, érdeklődők…. most van itt az idő, hogy válaszd?
Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az életedbe, ha elsajátítod az Access Bars®alapjait és szokásoddá teszed a mindennapi használatát?
Domin Mónika 06702150223
Nicoleta Ormenisan Man 06706506866 Access Bars Facilitátorok
Örömmel várunk egy klassz környezetben. A jó hangulatról közösen gondoskodunk :))

Részletek

Dátum:
november 27, 2022
Időpont:
9:30 de. - 5:30 du.
Összeg:
Ingyenes - $70.000
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , ,
Honlap:
https://fb.me/e/3afPrhUZM

Szervezők

Domin Mónika
Nicoleta Ormenisan Man