Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® Tanfolyam Budafokon

február 25 @ 9:00 de. - 5:00 du.

Ft54000 - Ft108000
Egy nap és megváltozhat , új irányt vehet az életed minősége
Szánj rá egy napot, és tanulj velem. Access Bars® Tanfolyamra invitállak Budafokon február 25. vasárnap.
Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaidban? Szeretnéd a mindennapi nehézségeidre megoldást találni? Milyen klassz lenne minden reggel örömmel ébredni, a családban a feszültségre azonnali megoldást találni, a munkahelyi és párkapcsolati kihívásokra választ kapni, és sorolhatnám….
Jó ha tudod, ez számodra is lehetséges!
Egy életre szóló útmutató eszközöket kapsz, hogyan tudod a mindennapjaid és ezáltal a családod és környezeted életét is könnyedebbé tenni.
Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb. Egy új nézőpontot tanít meg, amire ha ráérzel és szokásoddá teszed a módszer használatát könnyedebben tudod kezelni a saját dolgaid, a mindennapok nehézségeit.
Mi az a furi kifejezés, hogy Access Bars, és mi történik egy nap alatt?
A bars szó pontokat és sávokat jelöl a fej területén.
A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet. Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, vagy speciális tudás, bárki, aki hívást érez erre elvégezheti a tanfolyamot.
Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést (kettőt adsz és kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni. Mindenki alkalmas rá, aki hívást érez erre. Megtanulod az Access Consciousness® alapeszközeinek a használatát, három testkezelési formát.
Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat.
A képzés befejeztével Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe, s már kezdődhet a varázslás :))
Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?
Javaslom nézd meg, 3 perces videó, mit adhat neked az access bars kezelés? A fogaskerékre kattintva választhatsz magyar feliratot:
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw
Időpont: 2024. február 25. vasárnap 09:00-17:00
Helyszín: 1223 Budapest, Jókai Mór utca 19A
Befektetés Önmagadba
18 éves kor fölött: 108.000 Ft
Aki már végzett tanfolyamot és ismétel 54.000 Ft
15 éves korig a gyerekeknek ingyenes a workshop ha felnőtt résztvevővel érkeznek,
16-18 éves korig a tanfolyam 54.000 forint.
Kedves szülők – gyerekek, access bars ismétlők, érdeklődők…. most van itt az idő, hogy válaszd? Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az életedbe, ha elsajátítod az Access Bars®alapjait és szokásoddá teszed a mindennapi használatát?
Jelentkezésed kérem itt:
telefonon: Domin Mónika 06702150223
Access Bars és Facelift Facilitátor, Access Body kezelő
Örömmel várlak :))

Részletek

Dátum:
február 25
Időpont:
9:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
Ft54000 - Ft108000
Esemény kategóriák:
, ,
Honlap:
https://fb.me/e/3wUMPa1Pj

Szervező

Domin Mónika
Phone
+36702150223
Email
eletvezetes@dominmonika.hu
View Szervező Website

Helyszín

1223 Budapest, Jókai Mó rutca 19/A