Domin Mónika

POSITEAM

a közösségi startup

Ma a világ vásárlóinak 87%-a szívesebben választ olyan termékeket és szolgáltatásokat, melyek egy nemes célt támogatnak. A Positeam egy olyan hálózat, ahol vásárlói tudatosságoddal vagyont teremthetsz és egyúttal rászorulókat is segíthetsz.

 Ezt szimbolizálja ez a hologramos védjegy, mely saját termékeinken túl hamarosan minden felelős termék és szolgáltatás közös szimbólumává válik világszerte. Miért fontos ez számodra? Mert minden védjegyezett termék vagy szolgáltatás után a teljes közösség jogdíjban részesül, függetlenül attól, hogy ez a hálózaton belüli, vagy azon kívüli bolti vagy online vásárlás volt.

TUDATOSSÁG

minden szinten!

Kíváncsi vagy, mi ez, és hogy működünk? Hozd az álmaid vágyaid és illeszd össze a programunkkal. Ezen a linken áttekinthetően, egyszerűen ott van minden lényeges dolog. A linktree mögött kilenc videó és tartalom vár. Most van itt az idő, hogy a PosiTeam magyar ötleteit egészségre, bőségre, könnyedebb életre, és sok örömre váltsuk? 

Arra kérlek nézőpontok nélkül csak úgy kíváncsiságból nézd végig a hiteles tartalmat, és keress meg, beszéljük át mi tetszett belőle. Mit teremthetünk mi így együtt önmagunknak, a családunknak, a környezetünknek, a világunknak? 

CSATLAKOZZAK?

Miért lehet számodra a PosiTeam a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás ezekben a zűrzavaros időkben?

EGÉSZSÉG

tudatosság

TÁRSADALMI

tudatosság

KARITATÍV

projektek

JUTALMAZOTT

tudatosság

TUDATOS

közösségépítés