Domin Mónika

„ Az Életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva árad felém! „

Gary Douglas 

BEMUTATKOZÁS

Szeretettel üdvözöllek oldalamon!

Domin Mónika vagyok, több mint húsz éves tapasztalatom van a segítői szférában, és gyermekkorom óta ez van a fókuszban. Lélekgyógyász, parapszichológus tudásom eddig egyéni kezelésekben, csoportos programokban és meghívott előadóként felnőtteknek adtam át. 

Kíváncsi természetem az újdonságokat szívesen veszi, így kapcsolódtam harminc évvel ezelőtt az akkor induló Oriflame szépség-egészség svéd  szolgáltatásaihoz. A kannabisz termékek  új lendületet hoztak az egészség piacon, a CBD termékek alkalmazásáról három éves tapasztalatom szívesen megosztom. 

Access Consciousness® múltam másfél évre tekint vissza. A régebbi eszközeim könnyen lecseréltem, integráltam mert ez  egyszerűbb, könnyedebb és azonnali megoldásokat kínál.

Vendégeim szeretik, a visszajelzésük inspiráló. Kihívás számomra, hogy mindazt a lehetőséget, amit az Access adni tud azt én is tovább adhassam az érdeklődő felnőtteknek és gyerekek egyaránt. 

Nyitott vagyok az új dolgokra. Az a szándékom, hogy minél több családhoz eljusson az access eszközök módszere. Lehet hozzám jönni egyéni kezelésre, kiscsoportos workshopokra, és ha a módszert szeretnéd megtanulni, egy napos tanfolyammal elsajátítható. Szülő-gyermek párost szívesen fogadok. 

Mi más lehetséges még, hogy közösen együtt egy jobb, élhetőbb, könnyedebb világot teremtsünk? Hogy lehet még ennél is jobb?