Domin Mónika

BEMUTATKOZÁS

Szeretettel üdvözöllek!

Domin Mónika  vagyok, több mint huszonöt éves tapasztalatom van a segítői szférában. Lélekgyógyász – parapszichológus és energetikai tudásom egyéni kezelésekkel, csoportos programokkal, tanításokban  és meghívott előadóként felnőtteknek adtam át. 

A Kíváncsiságom visz mindig tovább, jelenleg az  Access Consciousness® nemzetközi rendszerének eszköztárával dolgozom.  A régebbi terápiás módszereket szívesen  integráltam az Access® eszközökkel mert ez egyszerűbb, könnyedebb és a jelenlegi felgyorsult világban azonnali megoldásokat kínál. Vendégeim szeretik, a visszajelzésük inspiráló.  Kihívás számomra, hogy mindazt a lehetőséget, amit az Access® rendszere adni tud azt én is tovább adhassam az érdeklődőknek, felnőtteknek – gyerekek egyaránt.

Egyéniben fincsi Access Bars® és Access Body® kezeléseket kaphatsz tőlem. Keresed  a megoldást az életedbe, és hajlandók is vagy tenni érte? Gyere Bars® tanfolyamra és  tanuld meg az alapokat egy nap alatt.   

Mindig nyitott vagyok az új dolgokra, így az sem véletlen hogy közösségi emberként a PosiTeam Társadalmi Startup vállalkozás nagykövete lettem. Tudatos vásárlás, karitatív projektek, nemzetköziség, Fair trade erkölcsi megbecsülés jellemzi. Nagy szerelem, igazi kihívás ez is. „Változz, hogy változtathass! „ 

Te lennél az, akivel  közösen együtt egy jobb, élhetőbb, könnyedebb, gazdagabb és örömtelibb  világot teremtünk? Keress meg, kíváncsian várlak. 

„ Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva árad felém! „

Gary Douglas