Domin Mónika

Access Bars® kezelés

Az Access Consciousness® egy rendszer, valójában azt jelenti: Hozzáférés a Tudatossághoz. Számtalan eszköze közül az egyik alap az Access Bars® kezelés. Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, mely segít lecsendesíteni az elmét.

PosiTeam - társadalmi startup

Miért lehet számodra a PosiTeam a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás ezekben a zűrzavaros időkben? Mert ÓRIÁSI társadalmi hatást csak úgy érhetsz el, ha tudatos vagy az egészségedért és a vásárlási szokásaidért.

Access Body® kezelés

A Test minden információt tárol, amit eddig megéltél az életeid során eddig a pillanatig, és mint testtudatosság azt közli is veled. Milyen formában? Pici apró jelzésekkel… aztán ha nem veszzük észre akkor akár baleset, betegség, veszteség formájában is taníthat minket.

Access FaceLift® kezelés

Ez egy különleges testkezelés az Access Consciousness® rendszerén belül. Dinamikus és egyben gyöngéd kézrátételes kezelés az arc területein,mely sejt szinten áttranszformálja, újra alkotja és újra teremti azt. Minden eddigi megéléseinknek nyoma van az arcunkon is.

Energetikai tértisztítás

Vitáknak, veszekedéseknek, konfliktusoknak, negatív életminőségeknek, szegénységnek, haláleseteknek, ismétlődő problémák energetikai lenyomatának, más dimenziós létezéseknek is helye van köröttünk. Nem látjuk, de érzékeljük mindazt, ami körbevesz.