Domin Mónika

Access Bars® kezelés

Az Access Consciousness® egy rendszer, valójában azt jelenti: Hozzáférés a Tudatossághoz. Számtalan eszköze közül az egyik alap az Access Bars® kezelés. Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, mely segít lecsendesíteni az elmét.

Energetikai tértisztítás

Vitáknak, veszekedéseknek, konfliktusoknak, negatív életminőségeknek, szegénységnek, haláleseteknek, ismétlődő problémák energetikai lenyomatának, más dimenziós létezéseknek is helye van köröttünk. Nem látjuk, de érzékeljük mindazt, ami körbevesz minket.

Access Body® kezelés

A Test minden információt tárol, amit eddig megéltél az életeid során eddig a pillanatig, és mint testtudatosság azt közli is veled. Milyen formában? Pici apró jelzésekkel… aztán ha nem veszzük észre akkor akár baleset, betegség, veszteség formájában is taníthat minket.

Access FaceLift® kezelés

Az Access Facelift egy különleges testkezelés az Access Consciousness® rendszerén belül. Dinamikus és egyben gyöngéd kézrátételes kezelés az arc területein,mely sejt szinten áttranszformálja, újra alkotja és újra teremti azt. Minden eddigi megéléseinknek nyoma van az arcunkon is.

CBD - Liv Labs termékek

Az orvostudomány ismerete alapján tudjuk, hogy a testünk legfőbb vezérlője az endokannabinoid rendszer. Ő felelős a szervezetünk belső egyensúlyáért, homeosztázisunk fenntartásáért, ami az egészségünk alapja.

Oriflame termékeke

feltöltés alatt