Domin Mónika

TÉRTISZTÍTÁS

Energetikai tértisztítás

Arra van igényünk, hogy a lakásunkban rend legyen. De vajon tudjuk e milyen a szabad szemmel nem látható energiák tere? Vitáknak, veszekedéseknek, konfliktusoknak, negatív életminőségeknek, szegénységnek, haláleseteknek, ismétlődő problémák energetikai lenyomatának, más dimenziós létezéseknek is helye van köröttünk. Nem látjuk, de érzékeljük mindazt, ami körbevesz minket.  A gyermekeink jól látják mindezeket, érdemes rájuk hallgatni…

Új lakásba költözünk, de a tatarozással, a fizikai rendrakással az előző lakók energetikai szemete nem szűnik meg, a hely őrzi egészen addig, míg valaki fel nem oldja azt. Az energiákat örököljük a tulajdonjoggal. A földi világot nemcsak mi emberek lakjuk, sokszor az elhunyt családtagjaink sem tudnak eltávozni oda ahová valók. Itt maradhatnak, mert túlságosan ragaszkodunk, de ez senkinek sem jó. Ugye ismerős érzés a kórház és temetők nyomasztó légköre?

Az Univerzumban nincs tér és idő. Építkezünk, de lehet, hogy más lények által lakott helyre, megzavarva az ő nyugalmukat, és ők is zavarnak minket. Házak épülhetnek temetőkre, háborús lenyomatokra… a föld tárol és őriz minden eddigi megélést, és mi tudattalanul érzékeljük ezt. 

TÉRTISZTÍTÁS

Mikor és kinek ajánlott?

TÉRTISZTÍTÁS

Cégeknek és vállalkozásoknak

Irányárként egy  átlag lakótelepi lakás 
energetikai tisztítása és védelme
60.000 Ft + útiköltség.
Családi ház, idős otthonok, kórházak, intézmények, egyéb más létesítményre árajánlatot egyedileg adok a kérésnek megfelelően.

Mi kellene ahhoz, hogy a munkahelyen, az otthonodban jól érezd magad, és a környezeted hozzájárulás legyen ahhoz, hogy örömmel dolgozz és élj ott?

Időpontot egyeztetve dolgozom.

Domin Mónika parapszichológus 

Telefon: +3670/215-0223