Domin Mónika

Access Bars® tanfolyam szülőknek és gyerekeknek

Képzeld el, milyen jó lenne ha te mint szülő és a 10-15 éves gyermeked együtt tanulnátok meg valamit, ami képes megváltoztatni az életeteket? Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd akár a szülő-gyerek kapcsolatot, az iskolai viszonyokat, az alvásminőséged, a tanulási nehézségeket, jobb eredményeket érj el könnyedén és stresszmentesebben létezz a mindennapokban.

Ha szeretnél azonnal használható eszközöket, amellyel több örömet és könnyedséget tudsz hozni a mindennapokba a családon belül és a gyerekek iskolai életébe is, akkor ez a program neked szól!Mi lenne, ha egy nap alatt megtanulnál egy módszert, ami segít feloldani a stresszt, a korlátozó gondolatokat, és kaput, teret nyit egy könnyedebb, nagyszerűbb valóság felé?

A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet.

Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést (kettőt adsz és kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni. Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat.A képzés befejeztével oklevelet kapsz és Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe.

Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?Javaslom nézd meg, 3 perces videó, Dr.Dain Heer az Access Consciousness társalapítója beszél a Bars® kezelésről. A fogaskerékre kattintva választhatsz magyar feliratot.

BEFEKTETÉS ÖNMAGADBA

 18 éves kor fölött: 70000 Ft
Aki már végzett tanfolyamot és ismétel 50% kedvezménnyel teheti 35000 Ft
15 éves korig a gyerekeknek ingyenes a képzés, ha felnőtt résztvevővel érkeznek.

Most van itt az idő arra, hogy válaszd? Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az éltedbe, ha elsajátítod az Access Bars® módszerét? Szeretettel várunk egy vidám, örömteli programra.

Domin Mónika +36702150223
Access Bars®kezelő és Facilitátor,
Takács Györgyi +36204341519 Access Bars®kezelő és Facilitátor