Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® tanfolyam

szeptember 10, 2022 @ 9:00 de. - 5:00 du.

Ingyenes - 70.000Ft
Szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását?
Invitállak egy olyan tanfolyami napra, ahol egy életre szóló útmutató eszközöket kapsz, hogyan tudod a mindennapjaid és ezáltal a családod és környezeted életét is könnyedebbé tenni. Már elkezdődött az iskola… szorongás, stressz, aggódások… Mi kellene ahhoz, hogy olyan mintát muatssunk a gyermekeinknek, amire később is büszkék lehetünk. Ha te fogékony, belevaló szülő vagy, akinek fontos a családja gyermekei jólléte egészsége, akkor itt a helyed, hogy képezd magad.
Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb. Egy teljesen új nézőpontot tanít meg, amellyel játszi könnyedséggel tudod megteremteni azt az életet, amit valóban szeretnél élni.
A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet. Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, vagy speciális tudás, bárki, aki hívást érez erre elvégezheti a tanfolyamot.
Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést (kettőt adsz és kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni.
Mindenki alkalmas rá, aki hívást érez erre.
Megtanulod az Access Consciousness® alapeszközeinek a használatát, három testkezelési formát.
Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat.
A képzés befejeztével Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe, és kezdődhet a varázslás :))
Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?
Javaslom nézd meg, 3 perces videó, Dr.Dain Heer az Access Consciousness társalapítója beszél a Bars® kezelésről. A fogaskerékre kattintva választhatsz magyar feliratot:
https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc
Időpont: 2022. szept.10.szombat 09:00-17:00
Befektetés Önmagadba
18 éves kor fölött: 70.000 Ft
Aki már végzett tanfolyamot és ismétel 35.000 Ft
15 éves korig a gyerekeknek ingyenes a workshop, ha felnőtt résztvevővel érkeznek, 16-18 éves korig a tanfolyam 35.000 forint.
Kedves szülök – gyerekek, access bars ismétlők, érdeklődők…. most van itt az idő, hogy válaszd? Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az életedbe, ha elsajátítod az Access Bars®alapjait és szokásoddá teszed a mindennapi használatát?
Domin Mónika 06702150223
Access Bars Facilitátor
Örömmel várlak

Részletek

Dátum:
szeptember 10, 2022
Időpont:
9:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
Ingyenes - 70.000Ft
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://fb.me/e/2KDqIcD8X

Szervező

Domin Mónika
Phone
+36702150223
Email
eletvezetes@dominmonika.hu
View Szervező Website

Helyszín

1223 Budapest, Jókai Mór utca 19A
Jókai Mór utca 19/A
Budapest, 1223 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36702150223