Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® Tanfolyam – Első lépések a tudatosság felé

október 10, 2021 @ 10:00 de. - 6:00 du.

70000Forint
Access Bars® Tanfolyam – Első lépések a tudatosság felé
2021.október 10. vasárnap 10:00-18:00
Az első saját élményem a tanfolyammal- Mónika
Több mint húsz éve terepautaként dolgozom. Rám jellemző a kíváncsiság, szeretem az újdonságokat kipróbálni, haladok a korral. Az első Bars® tanfolyamom mégis a barátnőm találta, valójában rábeszélt a maga módján. Akkor még nem is tudtam mi ez igazán, de azt éreztem ebből nem akarok kimaradni. Így utólag visszatekintve életem egyik legjobb döntése volt. Még jobbá vált a gyerekeimmel való kapcsolatom, nem azért, mert ők változtak meg :)) hanem mert más szemmel kezdtem el látni akár ugyanazon dolgokat, elfogadva, befogadva azt, ami nekik fontos. Ez egy folyamat kezdete volt, és még mindig tart…
Az első Access Bars® tanfolyam élményem:
Az első tanfolyamot Angliában végeztem, akkor épp Nanny voltam egy családnál, ahol a 8 éves kisfiúval a reinkarnációról beszélgettünk a tengerparton, úgy, hogy Ő hozta fel a témát.
Akkoriban, amikor ezzel a családdal laktam, azt éreztem, hogy hiába vagyok Nanny és hiába vagyok családban, még sem éreztem magam otthon. Azt gondoltam, hogy ha elköltözöm Magyarországról, a gondok, a gondolatok amik a fejemben vannak, majd a határnál, a repülőn ülve elköszönnek tőlem és kapok egy tiszta lapot. Persze, ez nem így volt. Ugyanaz volt a fejemben, Angliában is. Hogy nem illek be, hogy előre megérzek dolgokat, hogy megérzem, hogy érzi magát valaki, hogy hol hazudik magának és hogy tulajdonképpen az élet maga, mit szeretne tőlünk. Gondolhatod, hogy ez anno irtó furának tűnt.
Az Access Bars® tanfolyamon kaptam kérdéseket, eszközöket és egy olyan módszert, ahol végre ugyanolyan „Fura emberekhez” tudtam kapcsolódni,mint amilyen én vagyok. Aztán amikor már sok fura emberrel találkozol, rájössz, hogy imádsz fura lenni!
Ha úgy érzed nem illessz be és vannak olyan dolgaid amik „nem normálisok”, szeretettel várunk!
Regisztrálni ezen a linken tudsz:
Domin Mónika és
Vincze Krisztina
Access Bars® Facilitátorok

Részletek

Dátum:
október 10, 2021
Időpont:
10:00 de. - 6:00 du.
Összeg:
70000Forint
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Domin Mónika
Phone
+36702150223
Email
eletvezetes@dominmonika.hu
View Szervező Website

Helyszín

Életfény Központ
Bérkocsis utca 41.
Budapest, 1084 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36702150223
View Helyszín Website