Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® Tanfolyam Kispesten

november 13, 2022 @ 9:00 de. - 5:00 du.

Ingyenes - 70.000Ft
Szeretnél több könnyedséget és örömöt megélni a mindennapjaid sűrűjében?
Invitállak egy olyan tanfolyami napra, ahol egy életre szóló útmutató eszközöket kapsz, hogyan tudod a mindennapjaid és ezáltal a családod és környezeted életét is könnyedebbé tenni.
Az Access Bars® segít, hogy teljesen megváltoztasd az életed bármely területét, mint párkapcsolat, pénz, egészség, szexualitás, munkahely, tanulás, célok, öröm, kreativitás, stb. Egy új nézőpontot tanít meg, amire ha ráérzel és szokásoddá teszed a módszer használatát könnyedebben tudod kezelni a saját dolgaid, a mindennapok nehézségeit.
A kezelés masszázságyon fekve egy csodálatos, megnyugtató folyamat. Van 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, gondolatokat, érzéseket, mintákat, programokat, hiedelmeket, amelyeket az eddigi tapasztalataid által eltároltál, és amelyek azóta is öntudatlanul irányítják az életedet. Nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, vagy speciális tudás, bárki, aki hívást érez erre elvégezheti a tanfolyamot.
Az egy napos Access Bars® képzés tartalmazza az elméleti oktatást, két gyakorlati kezelést (kettőt adsz és kettőt kapsz), amelyen keresztül megtapasztalhatod a folyamat jótékony hatását, és közben megtanulod gyakorlati szinten is, hogy hol futnak a bárok, hogyan kell Bars kezelést adni. Mindenki alkalmas rá, aki hívást érez erre. Megtanulod az Access Consciousness® alapeszközeinek a használatát, három testkezelési formát.
Kapsz magyar nyelvű kézikönyvet, és színes fejábrákat.
A képzés befejeztével Access Bars® kezelőként regisztrálásra kerülsz az Access Consciousness® rendszerébe, és már kezdődhet a varázslás :))
Mi van, ha egyszerű, és könnyű eszközökkel is nagy változásokat lehet elérni?
Javaslom nézd meg, 3 perces videó, mit adhat neked az access bars kezelés? A fogaskerékre kattintva választhatsz magyar feliratot:
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw
Időpont: 2022. nov.13. vasárnap 09:00-17:00
Lélekfa központ Kispest.
Befektetés Önmagadba
18 éves kor fölött: 70.000 Ft
Aki már végzett tanfolyamot és ismétel 35.000 Ft
15 éves korig a gyerekeknek ingyenes a workshop, ha felnőtt résztvevővel érkeznek, 16-18 éves korig a tanfolyam 35.000 forint.
Kedves szülők – gyerekek, access bars ismétlők, érdeklődők…. most van itt az idő, hogy válaszd? Gondold csak el, neked milyen változást hozhat az életedbe, ha elsajátítod az Access Bars®alapjait és szokásoddá teszed a mindennapi használatát?
Domin Mónika 06702150223
Access Bars Facilitátor
Örömmel várlak :))

Részletek

Dátum:
november 13, 2022
Időpont:
9:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
Ingyenes - 70.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , ,
Honlap:
https://fb.me/e/5NUWGhPRo

Szervező

Domin Mónika
Phone
+36702150223
Email
eletvezetes@dominmonika.hu
View Szervező Website

Helyszín

Lélekfa Központ
Ady Endre ut 97-99-
Budapest, 1194 Magyarország
+ Google Térkép