Domin Mónika

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Access Bars® Tanfolyam Mónival és Györgyivel…

november 17, 2021 @ 9:00 de. - 5:00 du.

70.000Ft
Arra invitálunk most téged, hogy egyetlen nap alatt tanulj meg egy semmihez sem fogható kezelést, amellyel megváltoztathatod a saját és mások életét. Ha kaptál már Access Bars® kezelést, akkor tudod miről beszélünk, ha pedig még nem, akkor olvass tovább!
Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. Az Access Consciousness® alapvető és nagy hatású eszköze, amely segíthet neked abban, hogy megtaláld az utad, hogy a számodra jó irányba fordulj, mikor egy kereszteződéshez érsz. Segíthet, hogy észrevedd az utakat, a lehetőségeket ott is, ahol addig nem is gondoltad volna.
A fejen 32 energia sáv helyezkedik el, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a bar-ok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a pontok érintésével feloldódnak, semlegesítődnek a gondolatok, érzelmek, hiedelmek, nézőpontok, minták, blokkok stb. elektromagnetikus töltései, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.
Mire jó az Access Bars®?
Olyan, mintha bevennéd a leszarom tablettát. Ez néha nem árt. Azt is szokták mondani róla, hogy a legjobb esetben az egész életed megváltozik a kezelés után, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. Hát, nagyon nem veszíthet senki.
Egyébként pedig
– stresszoldásra
– félelem, szorongás, pánik csökkentésére
– hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére
– vizsgadrukk csökkentésére
– alvásproblémákra
– elakadások feloldására az élet bármely területén
– egészségügyi, testsúly problémákra
– traumaoldásra … és még sok egyéb másra használható.
Mi történik a tanfolyamon?
Megismered, mi az Access Consciousness®, a kezedbe kapsz néhány azonnal használható és működő parktikus eszközt, néhány egyszerűbb testkezelést na és persze megtanulod az Access Bars® kezelés technikáját. A nap során két kezelést adsz és kapsz, úgyhogy garantált a feltöltődés!
Az alábbi linkeken további információkat találsz, a magyar feliratot a fogaskeréknél beállíthatod:
Mi az Access Bars®?
https://www.youtube.com/watch?v=IgesW1OnDDo
Mi az Access Conscciousness®?
https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw
Dr. Jeffrey Fannin kutató a Bars hatására az agyban végbemenő változásokról:
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk
A tanfolyam anyagáról kézikönyvet, a kezeléshez képes segédleteket, a nap végén pedig Acess Bars® kezelői oklevelt is kapsz! Bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe, erről további bővebb információ itt: http://www.accessconsciousness.com
Access Bars® kezelőként további lehetőségek nyílnak meg számodra, rengeteg anyaghoz férhetsz majd hozzá és nagy kedvezménnyel vehetsz részt kezelés cseréken és kipróbálásokon akár a Zöldhullám-Térben akár az Életfény központban heti rendszerességgel, ahol tovább gyakorolhatod a technikát, más Access kezeléseket is kaphatsz és a kérdéseid is felteheted. Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, bárkinek aki nyitott rá. Terapeutaként, masszőrként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el.
A tanfolyam díja egységes és központilag meghatározott: 70.000,- Ft
16-17 év között: 50% kedvezmény
15 év alatt: ingyenes, ha egy felnőtt fizető résztvevővel érkezel
Ismétlő ár: 50% kedvezmény
A kurzus semmilyen előfeltételhez nem kötött. A részvételhez a regisztráció kitöltése és a díj befizetése szükséges. Határidő: november 16. kedd déli 12 óra.
A tanfolyamot tartja:
Domin Mónika +36702150223 és Takács Györgyi +36204341519 Access Bars Facilitátorok, Access Facelift és testkezelők.
Várlak szeretettel, hogy együtt teremtsünk könnyedséget az életedben!

Részletek

Dátum:
november 17, 2021
Időpont:
9:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
70.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://fb.me/e/1Z63mUg8n

Szervezők

Domin Mónika
Takács Györgyi

Helyszín

Zöldhullám-Tér
Margit krt. 8-10.
Budapest, pest 1027 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+3620/4341519