Domin Mónika

2021.október 10. vasárnap 10:00-18:00 óra között Vincze Krisztina facilitátor társammal Access Bars® tanfolyamot tartunk az Életfény Központban a Blaha Lujza tértől pár lépésnyire a Bérkocsis utcában! Hív téged is a tanfolyam? Akkor itt a lehetőség, hogy bejelentkezz és el gyere megtanulni ezt a csodálatos technikát, ami megváltoztathatja az egész életet!

Domin Mónika vagyok és elmondom a történetem az Access Bars® tanfolyammal kapcsolatban:


Több mint húsz éve terepautaként dolgozom. Rám jellemző a kíváncsiság, szeretem az újdonságokat kipróbálni, haladok a korral. Az első Bars® tanfolyamom mégis a barátnőm találta, valójában rábeszélt a maga módján. Akkor még nem is tudtam mi ez igazán, de azt éreztem ebből nem akarok kimaradni. Így utólag visszatekintve életem egyik legjobb döntése volt. Még jobbá vált a gyerekeimmel való kapcsolatom, nem azért, mert ők változtak meg :)) hanem mert más szemmel kezdtem el látni akár ugyanazon dolgokat, elfogadva, befogadva azt, ami nekik fontos. Ez egy folyamat kezdete volt, és még mindig tart…

Megkértem Krisztinát is, hogy mesélje el az első élményét:

Az első tanfolyamot Angliában végeztem, akkor épp Nanny voltam egy családnál, ahol a 8 éves kisfiúval a reinkarnációról beszélgettünk a tengerparton, úgy, hogy Ő hozta fel a témát. Akkoriban, amikor ezzel a családdal laktam, azt éreztem, hogy hiába vagyok Nanny és hiába vagyok családban, még sem éreztem magam otthon. Azt gondoltam, hogy ha elköltözöm Magyarországról, a gondok, a gondolatok amik a fejemben vannak, majd a határnál, a repülőn ülve elköszönnek tőlem és kapok egy tiszta lapot. Persze, ez nem így volt. Ugyanaz volt a fejemben, Angliában is. Hogy nem illek be, hogy előre megérzek dolgokat, hogy megérzem, hogy érzi magát valaki, hogy hol hazudik magának és hogy tulajdonképpen az élet maga, mit szeretne tőlünk. Gondolhatod, hogy ez anno irtó furának tűnt. Az Access Bars® tanfolyamon kaptam kérdéseket, eszközöket és egy olyan módszert, ahol végre ugyanolyan „Fura emberekhez” tudtam kapcsolódni,mint amilyen én vagyok. Aztán amikor már sok fura emberrel találkozol, rájössz, hogy imádsz fura lenni!


Ha úgy érzed nem illessz be és vannak olyan dolgaid amik „nem normálisok”, szeretettel várunk!